Praktiske ting i forbindelse med genåbning efter Corona nedlukning:

Det er vigtigt, at vi alle kan føle os trygge når vi skal praktisere sammen. Jeg har studeret de retningslinjer, der er kommet fra myndighederne i forbindelse med genåbningen og følgende praktiske ting kommer til at gælde indtil videre:


  • er du sløj, hoster eller føler dig utilpas og har feber så bliv hjemme!
  • Kom så vidt muligt omklædt og afsprit hænder ved indgangen og bær mundbind indtil du er klar til at gå til din yogamåtte
  • Du skal så vidt muligt selv medbringe udstyr: en yogamåtte, et yogabælte, et lille håndklæde og gerne klodser og et par tæpper. Har du ikke mulighed for det finder vi ud af det.
  • Stole og klodser fra lokalet sprittes af efter klassen og bruger vi yogapuderne, dækker vi dem over med tæpper og sørger for evt. af spritte hænder af undervejs i nødvendigt omfang.
  • Vi forsøger alle at følge sundhedsstyrelsen anbefalinger for at undgå smitte: Håndvask, host i ærmet, begrænsning af fysisk kontakt, fokus på rengøring og at vi holder afstand……
  • Og det med afstand leder til det sidste punkt: Jeg har regnet på (på den sikre side af regnestykket), at vi kan være max 9 deltagere i lokalet (inkl. læreren) i henhold til de nuværende retningslinjer for afstande mellem deltagerne. Så HUSK at melde dig til på mail: info@lafermetteyoga.dk eller på SMS på tel.: 30288951 (og afbestille hvis du alligevel ikke skal bruge pladsen) - det vil jo kun være dejligt hvis vi rammer loftet 😉 – og evt. må sætte flere hold i gang.


Det er en ny situation for os alle. Vi kommer til hen ad vejen at gøre os vores erfaringer omkring det praktiske og tilpasse hvis nødvendigt. Og så skal vi ellers gøre alt, hvad vi kan, for at yoga'en kan komme i fokus.


Tid og sted:

Døren åbnes senest 15 minutter før yogaklassen starter. Kom i god tid! Det giver en god start på din yogapraksis, at du kan nå at indtage din måtte i ro og mag inden vi går i gang.


Undervisningen foregår hos La FerMette Yoga, Vestergade 66A st.tv., 4340 Tølløse. Der er gode parkeringsmuligheder. Se kort nederst på siden.


Tilmelding

Send en mail på info@lafermetteyoga.dk eller ring/sms på tlf. 30288951 og hør om mulighederne og ledige pladser. Du kan også selv studere holdbeskrivelserne inden og se hvilke yogaklasser der er - klik her.

 

Betaling:

Betaling kan foregå kontant, via Mobilepay på 88912 eller via bankeoverførsel på flg. konto nummer i Danske Bank: Reg. nr.: 3409, kontonr.: 11872786.


Påklædning:

Tøjet skal helst sidde nogenlunde tæt til kroppen for at jeg bedre kan aflæse kroppens linier i stillingerne, f.eks. T-shirt og gamacher. Vi har bare, rene fødder!

 

Materialer: (se kommenater øverst på siden ifbm Corona situation)

Der er alle hjælpemidler tilstede (yogamåtter, tæpper, klodser, bælter mm), så du behøver ikke at medbringe noget. Du er selvfølgelig velkommen til at tage din egen yogamåtte med hvis du ønsker det.

 

Spisning før yoga:

Det er bedst ikke lige at have spist når du skal dyrke yoga. Så hvis muligt undgå at spise et stort måltid lige inden yogatimen.


Helbred/sygdom

Er du sløj, hoster eller føler dig utilpas og har feber så bliv hjemme!

Fortæl hvis du har en skade, medicinforbrug eller lign. der kan have betydning for din praksis. Husk også hvis du er kvinde at fortælle om du har menstruation eller er gravid, da der da gælder særlige forholdsregler i yogapraksisen.


Mobiltelefon

Mobiltelefoner holdes slukket - også for vibrationsfunktion, da det brummer i reolen og forstyrrer.


Ansvar

Deltagelse i undervisningen og ophold i yogalokalet sker på eget ansvar.

 


Her finder du La FerMette Yoga:La FerMette Yoga - Vestergade 66A st.tv - 4340 Tølløse - tlf 30288951 - info@lafermetteyoga.dk - CVR 37552917