Holdoversigt gældende fra 11 maj 2020

På grund af COVID-19 situationen er det sædvanlige ugeskema suspenderet. Vi håber snart at kunne mødes igen fysisk i lokalet omkring yogaen.


Online yogaklasser:

Tilmelding på mail info@lafermetteyoga.dk senest 30 minutter før klassens start - så får du en link til klassen tilsendt på mail.


Har du allerede et klippekort kan du bruge disse klip.
Ved nyt køb - betaling på mobile pay på nr: 88912


Ret til ændringer forbeholdes.

 

Holdbeskrivelse / Niveauer

Intro

Introholdet er for dig som er begynder indenfor yoga eller som måske har prøvet yoga tidligere men er ny i IYENGAR® yoga og gerne vil have en introduktion. Vi har særlig fokus på de stående stillinger og på at opbygge styrke og stabilitet i kroppen så den vækkes. Du vil ligeledes blive introduceret til en række øvrige grundlæggende stillinger heriblandt Salamba Sarvangasana, skulderstand og Halasana, plovstillingen. Du kommer til at lære grundlæggende principper i IYENGAR® yoga at kende og vil gradvist mærke den positive indvirkning yoga har på din krop og din mentale tilstedeværelse.


Basis

Basisholdene er for dig som har lidt erfaring med yoga – måske IYENGAR® yoga eller en anden yogaform. Vi arbejder med at skabe et solidt og sikkert fundament med de grundlæggende principper i IYENGAR® yoga. Vi har fokus på de stående stillinger og på at opbygge styrke og stabilitet og på smidiggørelse af kroppen. Vi arbejder ligeledes med de øvrige kategorier af stillinger heriblandt omvendtstående stillinger som Salamba Sarvangasana, skulderstand og Halasana, plovstilling.


Niveau 1

Niveau 1 er for dig som har erfaring med IYENGAR®yoga eller måske har fulgt Intro /Basisholdene i et stykke tid. Vi arbejder med alle kategorier af stillinger og flere nuancer og detaljer inddrages ligesom vi arbejder videre med de omvendtstående stillinger og introducerer Salamba Sirasana – hovedstand.


Niveau 2

På niveau 2 arbejder vi videre i dybden og detaljerne med stillingerne og alle kategorier af stillinger praktiseres. Du skal være bekendt med praksis af skulderstand og hovedstand. Spørg om dette hold er for dig.


Blid Yoga

På Blid yoga hold arbejder vi som på Intro /basis og Niveau 1 med fundamentet i IYENGAR® yoga men i et lidt langsommere og mere blidt tempo. Blid yoga hold er derfor til dig som måske har særlige behov, er ældre, har specifikke problemer med fx ryg eller blot ønsker en mere blid yoga praksis.


Genopbyggende og Pranayama

På udvalgte datoer lader vi op til weekenden med genopbyggende yoga og Pranayama (åndedrætsøvelser). For alle.

Man

Tirs

Ons

Tors

Fre

Lør09.30-10.30

ONLINE yoga

for alle


10.00-11.00

ONLINE yoga

for alle


09.30-10.30

ONLINE yoga

for alle


17.30-18.30

ONLINE yoga

for alle


17.30-18.30

ONLINE yoga

for alle


19.00-20.00

ONLINE yoga

for alle

La FerMette Yoga - Vestergade 66A st.tv - 4340 Tølløse - tlf 30288951 - info@lafermetteyoga.dk - CVR 37552917

Priser


1 gang 125 kr

5 gange 550 kr

10 gange 1000 kr


Klippekort er gyldige 1 år fra købsdato, er personligt og kan ikke refunderes.


Tilbud til nye elever:

Du får desuden 10 % rabat på det første klippekort du køber.


Prøvetime:

Du er velkommen til at få en gratis prøvetime på holdene Basis, Niveau 1 eller Blid yoga. Ring og aftal nærmere.


Yoga flere gange om ugen

Er du regelmæssig elev og ønsker du ind imellem at komme 2 gange om ugen kan du købe anden gang til 50 kr. Du køber et "2 gangs klippekort" med 5 klip til 250 kr. og bruger så dette til betaling for gang nummer to. Husk at aftale nærmere ang. plads på holdene.